Lillpojken..

Det här är Rask född 2007-09-17. Han kommer i från Örnnästets kennel i Örnsköldsvik. 7år har gott sen han kom hem till oss glädjens dag, var har tiden tagit vägen?  Lillkillen har  blivit stor. Han är otroligt envis, har en stor arbetsvilja och nyfikenhet. Är en otroligt rolig hund att jobba med. Trevlig och snäll, men inte överdrivet social. Är uppflyttad till högre spår. ÄR korad och tjänstehund i försvarsmakten. Han är mattes ögonsten.

llilleplupp

Det här är Fero född 2008-04-21. Kommer i från Winonas kennel i Örebro. Har en otrolig arbetsvilja och ger inte upp förens arbetet är avslutat. Är nyfiken av sig. Rolig att jobba med men har sina bustricks med husse när  dom tränar, trevlig och snäll. Vill ha mycket uppmärksamhet. Är  godkänd i högre spår.  Är korad och tjänstehund i försvarsmakten. Är husses lille plupp.

Lillstummpan

Det här är Winonas Nelly hon är född 2012-01-04😀.Kommer ifrån Örebro. Är en dam med egen vilja, och en energi utan dess like , älskar att jobba ger inte upp i första taget . Har en på och av knapp lätt för att koppla av.  Lyhörd och rolig att arbeta med. Har en  stor arbetsvilja . ger inte upp i första taget. Trevlig och snäll  gillar att vara om kring barn. Mattes lillfia ..   Går utbildning till patrullhund.